[CZ] Captain America: První Avenger 2011 Celý Film Online

cz Captain America: První Avenger 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Captain America: První Avenger má skóre 7,3 z 10, na základě 8196 recenzí



Steve Rogers je idealistický mladík, který stejně jako drtivá většina jeho vrstevníků touží vstoupit do armády, aby mohl pomoci zdolat nacisty, až se jeho země zapojí do Druhé světové války. Jenže nemá sebemenší šanci, protože je podměrečný a neduživý a jediným jeho předpokladem je zarputilost, s jakou se nechává opakovaně vyhazovat od odvodových komisí. Ta ve finále rozhodne o tom, že ho vyberou jako vhodného kandidáta pro vědecký experiment, který má produkovat Supervojáky. Jeho premiéra se vydaří a ze Stevea se díky vědeckému týmu vedeném Dr. Erskinem stane dokonalá lidská bytost. Na boj s nacisty přesto nedojde, protože se zjeví mnohem nebezpečnější nepřítel. Tajná organizace HYDRA, vedená všehoschopným gaunerem Johannem Schmidtem, totiž začala spřádat vlastní plány na ovládnutí světa. Steve Rogers dostane štít, který se stane jeho poznávacím znamením, skupinku schopných parťáků a vyrazí do mise, která mu může zajistit nesmrtelnost. Nebo přinést smrt.


[CZ] Captain America: První Avenger 2011 Celý Film Online

Captain America: První Avenger

Více informací


Původní název : Captain America: První Avenger
Země : Burkina Faso
Jazyk : kornština (kw)
Délka : 166 minut
Žánr : science fantasy
Scénář : Molly Stefany
Režie : Yuka Noorjahan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tamzid Ronit, Eesha Rafay
Produkce : Meggan Gustavo
Hudba : Leida Sebastians
Kamera : Arbaaz Elize
Kostýmy : Romani Amisa

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. lednu 1973
Produkční společnosti : Castel Film
Distribuce : Reyna Films
Rozpočet : 35 705 872 USD
Tržby : 13 954 466 USD

Captain America: První Avenger / Captain America: The ...
Steve Rogers (Chris Evans) je idealistický mladík, který stejně jako drtivá většina jeho vrstevníků touží vstoupit do armády, aby mohl Americe pomoci zdolat nacisty, až se jeho země zapojí do Druhé světové války.
Captain America: Občanská válka / Captain America: Civil ...
Film studia Marvel Captain America: Občanská válka se odehrává v době, kdy Steve Rogers převzal vedení nově zformovaného týmu Avengers, který se nadále snaží chránit lidstvo.
Chris Evans – Wikipedie
Životopis. Narodil se v Bostonu, vyrůstal v bostonském předměstí Sudbury.Jeho matka Lisa, napůl italského a napůl irského původu, je umělecká ředitelka v divadle Concord Youth Theater, otec Bob je zubařem.
Ultimátní komiksový komplet – Wikipedie
Ultimátní komiksový komplet je šedesátidílná série komiksových knih původně vydaných americkým nakladatelstvím Marvel.V České republice pravidelně vychází každých 14 dní od 26. prosince 2012.
Filmy online 2016 zdarma a bez omezení v HD kvalitě ...
na webu kinodum.cz se nenachÁzÍ ŽÁdnÝ nelegÁlnÍ obsah. tyto strÁnky jen odkazujÍ na servery tŘetÍch stran. tÍmto zpŮsobem neporuŠujeme autorskÁ prÁva a neneseme ŽÁdnou zodpovĚdnost za nelegÁlnÍ obsah, na kterÝ tu odkazujeme.


Česká. Zdarma. České. Ke Stažení. Celý Film. Full Movie. Český Film. 720p. Avi.. Ulozto. Stáhnout. DVDrip. BDrip.1080p. Ke Shlednutí. Download. Watch Free. iPhone. MP4. Cz titulky. Sleduj Filmy. Stream. Český Dabing. 4k blu ray. Cz dabing. iPad. Hd. Film online. Ke shlédnutí. 480p