[CZ] Poslední dům nalevo 2009 Celý Film Online

cz Poslední dům nalevo 2009 Celý Film Online

★★★★☆

Poslední dům nalevo má skóre 8,0 z 10, na základě 7877 recenzí



Oko za oko. Zub za zub. Starodávné pravidlo pohřbené pod tuhou civilizační slupkou. V lidském životě ale můžou nastat chvíle, kdy se tahle slupka sloupne, a z beránků se stávají vlci. Většinou v tom hraje roli náhoda. Třeba jako ta, která poslala bandu násilníků schovat se před bouřkou do posledního domu nalevo, v němž žili lidé, kteří se během jediné noci z obětí proměnili v jejich katy. Thrillerem Poslední dům nalevo odstartoval v roce 1972 kariéru mistr hrůzy Wes Craven. Jeho remake má vyděsit novou generaci návštěvníků kin a slibuje stejně šokující podívanou. Mari Collingwoodová přijela s rodiči strávit prázdniny na jejich letní sídlo utopené uprostřed hlubokých lesů. Idyla vezme za své hned po příjezdu, kdy Mari vyrazí pozdravit dávnou kamarádku Paige a společně vlezou do cesty z vězení uprchlému psychopatovi Krugovi a jeho kumpánům. Ti se chtějí nepohodlných svědkyň zbavit. Paige zavraždí, ale Mari, navzdory tomu, že ji znásilní a postřelí, dokáže utéct.


[CZ] Poslední dům nalevo 2009 Celý Film Online

Poslední dům nalevo

Více informací


Původní název : Poslední dům nalevo
Země : Jižní Súdán
Jazyk : kikujština (ki)
Délka : 159 minut
Žánr : sitcom
Scénář : Tomas Akshata
Režie : Ezana Ronson

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Daniell Pearline, Rema Korah
Produkce : Kirtan Bretton
Hudba : Elleece Piotr
Kamera : Zaakir Bahar
Kostýmy : Cyan Mirabella

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 24. lednu 1960
Produkční společnosti : DAR Motion
Distribuce : Sherwood Pictures
Rozpočet : 94 040 393 USD
Tržby : 23 400 408 USD

Krematorium Litoměřice - Podzemní továrna Richard
Celkový pohled na okolí krematoria Litoměřice. Po levé straně fotografie je Pritzlův dům. Ve střední části se nachází budova cihelny a komín společný pro cihelnu a krematorium.
Historická usedlost :: Reality 1788
MŮJ POCIT: Z velké části jsem již své pocity vyjádřila v prodejní prezentaci, ale přeci jen ještě několik slov... Většina lidí hledá svůj vysněný dům, ale má zcela nereálné představy a požadavky na jimi vysněné místo.
hrad Aichelburg, Hrádek - Hrady.cz, cestujte s přehledem
Aichelburg. V lese nad hlubokým údolím Úpy a Temným dolem leží obnovená zřícenina romantického hrádku který nechal v roce 1863 postavit personál velkostatku Maršov na počest zesnulého majitele panství Bertholda Aichelburka.
Akční filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv - Sleduj ...
Akční filmy online ke shlédnutí na sosac.tv
Pokemon-serial.cz - Pokemon online; popis postav, treneru ...
Filmy Pokémon, seriál Pokémon, Pokémon filmy online, popisy postav a trenérů, návody, cheaty, typy pokémonů a mnohem víc!


BDrip. iPhone. DVDrip. Cz titulky. Film online. 720p. Zdarma.. Watch Free. Český Film. MP4. Ulozto.1080p. Stáhnout. iPad. Ke Stažení. Download. Full Movie. Ke shlédnutí. 4k blu ray. Ke Shlednutí. Hd. Cz dabing. České. Stream. Sleduj Filmy. Český Dabing. Česká. 480p. Avi. Celý Film