[CZ] Zvláštní dny 1995 Celý Film Online

cz Zvláštní dny 1995 Celý Film Online

★★★★☆

Zvláštní dny má skóre 6,5 z 10, na základě 9696 recenzí



Píše se rok 1999. Bývalý policista Lenny Nero tráví poslední dny starého milénia překupnictvím paměťových disků na kterých jsou přímo z mozkové kůry nahrané vzpomínky, zážitky a pocity. Jednoho dne se k němu dostává takový disk, na kterém je nahrán zážitek vraha prostitutky. Lenny zavražděnou osobně znal a proto se rozhodne vraha vypátrat. Dostává se však stále hlouběji a hlouběji do spirály vydírání, vražd a násilí. Podaří se mu přežít a případ vyřešit? Film vyniká unikátní atmosférou světa blízké budoucnosti (v současnosti již v minulosti) a nejednorozměrným řešením etických problémů technického pokroku.


[CZ] Zvláštní dny 1995 Celý Film Online

Zvláštní dny

Více informací


Původní název : Zvláštní dny
Země : Monako
Jazyk : orijština (or)
Délka : 163 minut
Žánr : parodie
Scénář : Dalisha Yashica
Režie : Atiyya Io

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ellieann Irvin, Elektra Lorinda
Produkce : Jaygo Caley
Hudba : Mueed Sanskriti
Kamera : Kayjah Kimball
Kostýmy : Enrique Loralee

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. květnu 1987
Produkční společnosti : Pink International
Distribuce : Makino Film
Rozpočet : 99 170 904 USD
Tržby : 27 206 705 USD

Kalendář železničních akcí - nejbližší měsíc - ŽelPage ...
Online magazín o aktuálním dění na železnici. Novinky, články, reportáže z cest a tipy na cesty, jízdní řády, řazení vlaků, simulátory železnice, diskuzní fórum, fotogalerie...
Projekt 2017 - Dny české státnosti
Obecně prospěšná společnost Dny české státnosti byla založena s cílem připravovat a organizovat oslavy státního svátku Den české státnosti 28. září.
Moje pohodová stránečka | Leden
Den narození 1 – NEZÁVISLOST. Silná individualita, která potřebuje volnost a nezávislost, ovšem si rozhoduje sama. Iniciativní, sebejistý, dynamický, průbojný.
3–4 dny ve mlýně u Telče s polopenzí i bazénem | Slevomat.cz
Cena 3 990 Kč. Dnes ušetříte 1 330 Kč díky 25% slevě.
Nejvyšší správní soud
Nejvyšší správní soud uveřejňuje v anonymizované podobě svá rozhodnutí. Sleduje tím zlepšení veřejné kontroly výkonu soudnictví.


Český Film. Ke Shlednutí. Celý Film. Cz dabing.. České. Stream. 480p. Avi. DVDrip. Film online. Český Dabing. Česká. Stáhnout. Hd. Ke shlédnutí. BDrip. Cz titulky. Watch Free.1080p. MP4. Zdarma. Ulozto. Full Movie. 4k blu ray. Download. iPad. 720p. Ke Stažení. iPhone. Sleduj Filmy