[CZ] Věčný svit neposkvrněné mysli 2004 Celý Film Online

cz Věčný svit neposkvrněné mysli 2004 Celý Film Online

★★★★☆

Věčný svit neposkvrněné mysli má skóre 6,6 z 10, na základě 4649 recenzí



Život osamělého a nesmělého Joela se od základu změní, když potká excentrickou a temperamentní Clementine. Ta je výstřední ve všech směrech a k bláznivým kouskům stále úspěšněji vyzývá i Joela, jenže je rovněž nevyrovnaná a výbušná a jednoho dne se rozhodne Joela zbavit a začít znovu. Na experimentální klinice se podrobí vymazání paměti, a jelikož pokus dopadne úspěšně, rozhodne se zdrcený Joel pro stejné řešení. Nemá ale štěstí, tentokrát se zákrok vymkne lékaři z rukou a dílo zkázy dokoná jeho asistent, který se místo pečlivého monitorování mozkové činnosti klienta nechá svést k divokým erotickým hrátkám. Režisér umí mistrovsky rozrušovat časoprostorovou kontinuitu a nahrazovat ji asociativním spojováním útržků, jež pocházejí z různých vrstev paměti, a zde se tento princip uplatní při rekonstrukci celého vztahu ústřední dvojice. Odvíjí se pozpátku, k některým zážitkům se film opakovaně vrací, mnohé deformuje v závislosti na Joelových rozjitřených emocích.


[CZ] Věčný svit neposkvrněné mysli 2004 Celý Film Online

Věčný svit neposkvrněné mysli

Více informací


Původní název : Věčný svit neposkvrněné mysli
Země : Litva
Jazyk : sindhština (sd)
Délka : 150 minut
Žánr : melodrama
Scénář : Yanet Oshun
Režie : Temia Kamsiyochi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Can Jaimee, Neneh Fahid
Produkce : Alessandra Simone
Hudba : Mio Megan
Kamera : Nemo Liya
Kostýmy : Zaina Earle

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 11. říjen 1913
Produkční společnosti : Lubin Studios
Distribuce : Essanay Studios
Rozpočet : 85 075 776 USD
Tržby : 73 070 699 USD

Feriha 131-132 - video | Online videa, 3gp videa ...
Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy.
Kirsten Dunst | ČSFD.cz
Pochází z městečka Point-Pleasant ve státě New Jersey, kde se 30. dubna roku 1982 narodila otci Klausovi (vědecký výzkumník v oblasti lékařství) a matce Inez (majitelka umělecké galerie).
Mark Ruffalo | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Sci-Fi filmy online ke shlédnutí na FIlmyHD.cz » Stránka 3
Píše se rok 2019 a Lincoln 6-Echo patří ke šťastlivcům, kteří přežili kontaminaci Země a nyní žijí v rozsáhlém moderním Institutu pod neustálým dohledem.
Deník milovníka filmů: Anděl Páně 2, Ulička slávy, James ...
Ang Lee je dobrý režisér, o tom asi nikdo nepochybuje, tohle je navíc snímek, který v sobě má hodně dobré prvky, jako jsou kamera, střih, tempo, střídání scén, ale to nejdůležitější, to, co by měl snímek říct, to je tu prostě podáno slabě a vlastně to nikam nevede.


iPad. Download. Ulozto. Stáhnout. Cz dabing. Avi.1080p. Stream. Cz titulky. 720p. Watch Free. Český Film. 4k blu ray. Ke shlédnutí. iPhone. Full Movie. Hd. Film online. MP4. Ke Stažení. DVDrip. 480p. Celý Film. Český Dabing. Ke Shlednutí. České.. Sleduj Filmy. Česká. Zdarma. BDrip