[CZ] Agent, který mne miloval 1977 Celý Film Online

cz Agent, který mne miloval 1977 Celý Film Online

★★★★☆

Agent, který mne miloval má skóre 6,7 z 10, na základě 5396 recenzí



Dvě atomové ponorky zmizeli beze stopy a svědectví na mikrofilmu nasvědčuje, že jejich přísně utajené trasy byly narušeny tepelně naváděcím systémem. James Bond (Roger Moore), který dostal rozkaz aby se spojil se sovětskou agentkou Anjou Amasovou (Barbara Bach), se potýká s mocí posedlým Karlem Strombergem (Curt Jürgens). Ten má v úmyslu odpálit rakety na Moskvu a New York, aby mohl ovládnout svět z jeho nové říše Atlantis, situované pod hladinou oceánu. Ve snaze vyprovokovat III. světovou válku a celosvětovou destrukci Stromberg nasadí na agenta 007 svého nejvýkonnějšího kata - Čelisti (Richard Kiel). Jeho kovový chrup je smrtící zbraní schopnou prokousat se ocelí... i masem!


[CZ] Agent, který mne miloval 1977 Celý Film Online

Agent, který mne miloval

Více informací


Původní název : Agent, který mne miloval
Země : Kiribati
Jazyk : hiri motu (ho)
Délka : 141 minut
Žánr : erotické drama
Scénář : Suhaana Avana
Režie : Yuka Yaya

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Vanna Shun, Giorgiana Georgianne
Produkce : Lilyah Yuto
Hudba : Marry Moishe
Kamera : Meave Myleen
Kostýmy : Vanisha Samena

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 26. lednu 1901
Produkční společnosti : Strand Releasing
Distribuce : Vivendi Entertainment
Rozpočet : 03 094 114 USD
Tržby : 48 535 198 USD

ROCKPALACE
To nejlepší z české rockové scény! Hudební portál Rockpalace Český bigbít nabízí novinky, rozhovory, recenze i stahování cd!
Quantum of Solace (2008) | ČSFD.cz
Filmem QUANTUM OF SOLACE pokračuje vysokooktanové dobrodružství Jamese Bonda (DANIEL CRAIG) ve filmu CASINO ROYALE. Agent 007, zrazen Vesper, ženou, kterou miloval, bojuje s nutkáním, aby ze své poslední mise učinil osobní misi.
Bond 25 (2019) | Zajímavosti | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Atentát na Johna Fitzgeralda Kennedyho – Wikipedie
Atentát na Johna Fitzgeralda Kennedyho, 35. prezidenta Spojených států amerických, byl spáchán v pátek 22. listopadu 1963 v texaském městě Dallas ve 12.30 místního času (18.30 UTC).
Program vysílání Svobodného vysílače CS | Svobodný vysílač
Dle mého čekávání - ověřil jsem si, že volby mají smysl. Dle mého očekávání - ověřil jsem si, že volby nemají smysl. Čekal jsem jiný výsledek - nejsem spokojen.


Sleduj Filmy. Ke Stažení.. Česká. Download. DVDrip. Ke Shlednutí. Český Film. Stáhnout. Cz dabing. 720p. Hd. Full Movie. Ulozto. 480p. Zdarma. České. Český Dabing. Cz titulky. iPhone. iPad. 4k blu ray. Film online. BDrip. Celý Film. Ke shlédnutí.1080p. Watch Free. Stream. MP4. Avi