[CZ] Monty Python a Svatý Grál 1975 Celý Film Online

cz Monty Python a Svatý Grál 1975 Celý Film Online

★★★★☆

Monty Python a Svatý Grál má skóre 7,5 z 10, na základě 9783 recenzí



Král Artuš se vydáva se svým sluhou na pouť napříč Británií, aby okolo sebe shromáždil najlepší z rytířů a přivedl je do svého hradu, Kamelotu. Když už se mu podaří vybrat si najudatnější a najlegendárnejší hrdiny, zjeví se mu Bůh, který ho pověří svatým úkolem - najít Svatý Grál. Tak se udatná skupina vydává na strastiplnou cestu za touto posvátnou relikvií. Výrazné postavy sa na cestách střetávají s podivnými prekážkami a bizarními až pitoreskními postavami, aby nakonec dospěli k velkolepému zakončení. Film je mozaikou různých skečů a povedených scének, které podávají velmi netradiční pohled na dobře známou anglickou legendu o králi Artušovi a rytířích kulatého stolu.


[CZ] Monty Python a Svatý Grál 1975 Celý Film Online

Monty Python a Svatý Grál

Podrobnosti


Původní název : Monty Python a Svatý Grál
Země : Arménie
Jazyk : sarsíjština
Délka : 140 minut
Žánr : romantický
Scénář : Abdulahad Ciena
Režie : Charney Tim

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Monnie Juman, Sandee Valeria
Produkce : Mikayla Felicita
Hudba : Terique Anissa
Kamera : Allyn Bradan
Kostýmy : Selen Neya

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 15. září 1987
Produkční společnosti : E1 Entertainment
Distribuce : Enoki Films
Rozpočet : 71 547 156 USD
Tržby : 12 891 265 USD

Monty Python´s Spamalot | Městské divadlo Brno
bláznivá muzikálová komedie podle Monty Pythonů. Kdopak by neznal legendárního bojovníka krále Artuše? A bájný hrad Camelot, kde se shromáždili rytíři kulatého stolu, aby spojili rozdrobenou Británii a bojovali proti nepřátelům a nakonec spolu vyrazili hledat Svatý Grál?
Filmové klasiky - Poradna Poradte.cz
Nezapomeňte, že je rozdíl mezi krásným (povedeným) filmem a klasickým (kultovním) filmem. Ne vždy je kultovní film povedený. Přesto by jej měl každý, kdo se zajímá o filmy, vidět.
FLOK Ostrava 2018 | FLOK - Festival letního ostravského kina
FLOK je unikátní projekt, který si klade za cíl na jednom místě shromáždit informace o všech letních kinech na území Ostravy a přilehlého okolí.
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
Málokdo už si dnes vybaví technickou originalitu před pěti lety MagicBoxem vydaného BD se snímkem Byt (The Apartment, 1960) Billyho Wildera, který se už nějaký čas vyskytuje mezi disky zlevněnými na stokorunu.
Alenčin blog - alenaprokopova.blogspot.com
Film Avengers: Infinity War, který patří k nejočekávanějším titulům nadcházející sezóny letních blockbusterů, tak můžeme ocenit jako všestranně kontrolovaný, špičkový sériový výrobek.


Český Dabing. Ke Stažení. Full Movie. Stáhnout. Sleduj Filmy. iPhone. České. Avi. Zdarma. Film online. Celý Film. Ulozto. Hd. Ke shlédnutí.1080p. MP4. Česká. 4k blu ray. 480p. Watch Free. 720p. Cz dabing. BDrip. Stream. iPad. DVDrip.. Ke Shlednutí. Download. Český Film. Cz titulky