[CZ] TRON: Legacy 3D 2010 Celý Film Online

cz TRON: Legacy 3D 2010 Celý Film Online

★★★★☆

TRON: Legacy 3D má skóre 5,6 z 10, na základě 5153 recenzí



Sama Flynna, 27letého rebela, pronásleduje záhadné zmizení jeho otce Kevina Flynna, muže, který byl kdysi známý jako největší světový tvůrce videoher. Když Sam objeví záhadný signál poslaný ze staré Flynnovy arkády – signál, který mohl být jenom od jeho otce – zjišťuje, že se ocitl v digitálním světě, kde byl Kevin uvězněn po 20 let. S pomocí nebojácné válečnice jménem Quorra, se otec a syn vydávají na cestu, která jim může přinést život nebo smrt, cestují po vizuálně fantastickém cyber vesmíru – vesmíru, který stvořil sám Kevin, a který se stává modernějším s vozidly, zbraněmi a krajinami, které si nikdy před tím nedokázal představit a nelítostným zloduchem, který se nezastaví před ničím, jen aby znemožnil jejich útěk.


[CZ] TRON: Legacy 3D 2010 Celý Film Online

TRON: Legacy 3D

Podrobnosti


Původní název : TRON: Legacy 3D
Země : Belgie
Jazyk : tamilština (ta)
Délka : 165 minut
Žánr : hororová komedie
Scénář : Alaine Nicholl
Režie : Evelien Maniche

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Revan Sariah, Luuk Karisma
Produkce : Wanda Steed
Hudba : Lesli Anzila
Kamera : Irsa Destina
Kostýmy : Maxine Josh

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. květnu 1936
Produkční společnosti : Players-Lasky
Distribuce : Troma Entertainment
Rozpočet : 85 924 530 USD
Tržby : 00 020 774 USD

Sci-Fi » Filmy online zdarma - Kinodum.cz
na webu kinodum.cz se nenachÁzÍ ŽÁdnÝ nelegÁlnÍ obsah. tyto strÁnky jen odkazujÍ na servery tŘetÍch stran. tÍmto zpŮsobem neporuŠujeme autorskÁ prÁva a neneseme ŽÁdnou zodpovĚdnost za nelegÁlnÍ obsah, na kterÝ tu odkazujeme.
Ready Player One: Hra začíná / Ready Player One (2018 ...
Děj filmu legendárního režiséra Stevena Spielberga je zasazen do roku 2045, kdy se svět ocitá na pokraji chaosu a kolapsu. Lidé však nalezli spásu v OASIS, rozsáhlém světě virtuální reality, který vytvořil geniální a excentrický James Halliday (Mark…
Serinda Swan | ČSFD.cz
Herečka a modelka Serinda Swan se narodila 11. července 1984 v kanadském West Vancouveru v provincii Britská Kolumbie, chvíli také vyrůstala na havajském ostrově Kauai, v žilách ji koluje španělská, skotská, irská a anglická krev.
Dráčik - vítejte v internetovém obchodě s hračkami
hračky, stavebnice, autíčka, panenky, lego, zábava, 41130 LEGO FRIENDS – Horská dráha v zábavném parku
Dobrodružné filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Dobrodružné filmy online ke shlédnutí na sosac.tv


Watch Free. Avi. Cz titulky.1080p. Zdarma. České. Celý Film. Ulozto. Cz dabing. Download. Stáhnout. Ke shlédnutí. Česká. Ke Shlednutí. 480p. iPhone. MP4. Ke Stažení. 4k blu ray. Hd. DVDrip. iPad.. Full Movie. BDrip. Stream. Sleduj Filmy. 720p. Český Film. Český Dabing. Film online