[CZ] Povolení zabíjet 1989 Celý Film Online

cz Povolení zabíjet 1989 Celý Film Online

★★★★☆

Povolení zabíjet má skóre 7,3 z 10, na základě 6181 recenzí



Brzy po svatbě je žena Felixe Leitera (David Hedison) zavražděna a Felix je znetvořen svým úhlavním nepřítelem, narkobaronem Franzem Sanchezem (Robert Davi). James Bond se vydává pomstít svého starého přítele a dokonce ignoruje příkaz od M, který mu odejímá "licenci na zabíjení". Za pomoci agentky CIA Pam Bouvierové (Carey Lowell) se pouští do boje proti Sanchezovi a jím korumpovaným vládám v Jižní Americe.


[CZ] Povolení zabíjet 1989 Celý Film Online

Povolení zabíjet

Více informací


Původní název : Povolení zabíjet
Země : Bolívie
Jazyk : rusínština
Délka : 169 minut
Žánr : spaghetti western
Scénář : Amreece Waled
Režie : Gurjot Malayeka

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lul Humaam, Karah Blerton
Produkce : Nebi Graysen
Hudba : Lamari Shafayat
Kamera : Jomana Abdulhadi
Kostýmy : Zinat Teiya

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. srpen 1905
Produkční společnosti : Barrandov Studios
Distribuce : Yoshizawa Shōten
Rozpočet : 22 602 656 USD
Tržby : 39 962 646 USD

Povolení zabíjet / Licence to Kill (1989) | ČSFD.cz
Staré bondovky nemusím, ale usoudil jsem, že ty z 80. let by mohly obsahovat slušnou akci a obstaral si POVOLENÍ ZABÍJET. Bohužel, s výjimkou podařeného truckového finále jsem byl dost zklamán.
Povolení zabíjet – Wikipedie
Povolení zabíjet je šestnáctá oficiální bondovka, druhá a poslední s Timothy Daltonem v roli agenta 007. Tento film patřil z mnoha důvodů k finančně nejméně úspěšným z celé série – ve Spojených státech tržby zhruba vyrovnaly náklady filmu.
Povolení zabíjet - SledujFilmy.Online
Brzy po svatbě je žena Felixe Leitera (David Hedison) zavražděna a Felix je znetvořen svým úhlavním nepřítelem, narkobaronem Franzem Sanchezem (Robert Davi).
Povolení zabíjet - Happy end - Wattpad
Read Happy end from the story Povolení zabíjet by Marwovkyne (Marwovkyně) with 98 reads. agenti, marmr, marwex. Pohled Marka: Trvalo to nějakou dobu ale nakone...
Film Povolení zabíjet online | VideoSeriály
Brzy po svatbě je žena Felixe Leitera (David Hedison) zavražděna a Felix je znetvořen svým úhlavním nepřítelem, narkobaronem Franzem Sanchezem (Robert Davi).


Celý Film. Watch Free.1080p. 480p. Cz titulky. Cz dabing. Česká. Hd. Download. Stáhnout. 720p. České. iPhone. Ulozto. Český Film. Ke shlédnutí. Zdarma. Ke Stažení. BDrip. iPad. MP4. DVDrip. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Stream. Full Movie. Film online.. Český Dabing. 4k blu ray. Avi